Afgelasting van het concert van de Wiener Sängerknaben

Veel kaarthouders doneerden aan het goede doel

Op 10 maart, één dag voor het geplande optreden in de Basiliek van Oudenbosch, heeft de regering van Oostenrijk een aanzienlijke uitbreiding aangekondigd van de maatregelen in het kader van het Coronavirus. Als gevolg hiervan hebben de Wiener Sängerknaben moeten besluiten af te zien van hun reis naar Nederland en België.

Het concert van de Wiener Sängerknaben in de Basiliek van Oudenbosch op 11 maart a.s. is derhalve afgelast.

Vanwege de onzekere tijd was het niet mogelijk om op korte termijn een nieuwe datum voor het concert te plannen. Wij hebben inmiddels via een mailing alle tickethouders benaderd met de vraag wat zij met hun kaartjes willen doen.

Het heeft ons geweldig verrast dat een overgrote meerderhied van de bezoekers hun hart liet spreken en het geld van de kaarten doneerde aan het goede doel waarvoor de avond oorspronkelijk werd georganiseerd. Inmiddels heeft ook de kleine groep mensen die wel volledige restitutie wensten, het aankoopbedrag van de kaarten retour ontvangen.

Deze video verscheen eerder op de site van Omroep Brabant, in het nieuwsbericht: Wiener Sängerknaben zegt concert in Oudenbosch af vanwege corona: 'Twee jaar mee bezig geweest'

Deel deze post